Vladimir Putin, Angela Merkel ile buluşmaya giderken çiçek aldı!

Almanya Başbakanı olarak Moskova'ya son ziyaretini gerçekleştiren Şansölye Angela Merkel'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşmesi sırasında cep telefonu çaldı. Telefonunu kapatmayı unutan Merkel, Putin'in konuşmasını zil sesiyle bölmüş oldu. Putin ise, hiç oralı olmadı; telefon çalarken konuşmasına devam etti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, görev süresi sona ermek üzereyken gerçekleştirdiği yurtdışı ziyaretlerinin son durağı olan Rusya’nın başkenti Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelmişti.

Putin'in Merkel'le buluşmaya bir demet çiçekle gelmesi dikkat çekti.

PUTİN, MERKEL'İN TELEFONUNA BAKMADAN DEVAM ETTİ

Kremlin Sarayı’ndaki görüşme sonrasında iki lider basına açıklama yaparken Merkel’in cep telefonu çaldı. Putin, Merkel'i selamlama konuşmasına başladığında çalan telefonun sesi Kremlin'deki salonda duyuldu.

Merkel'in telefonunu kapatmayı veya sessize almayı unuttuğu anlaşıldı. Şansölye Merkel, telefonu cebinden çıkarıp kapatırken, Putin ise konuşmasına ara vermeden devam etti.

MERKEL, YAKINDA EMEKLİYE AYRILIYOR

Rusya Lideri Putin’in basın açıklaması öncesi çiçekle geldiği görüşmede karşılıklı olarak sıcak mesajlar verilmişti. Rusya lideri Putin yaptığı açıklamada, Almanya'nın, Rusya için hem Avrupa'da, hem de dünyada ana ortaklardan biri olduğuna dikkat çekerken Almanya ile Rusya arasındaki artan ticarete vurgu yapmıştı.

Almanya Başbakanı Merkel ise bunun bir veda ziyareti olmasının yanında çalışma ziyareti olduğunu söylemiş, Putin ile Afganistan ve Libya gibi konuları ele alacaklarını ifade etmişti.

Vladimir Putin, Angela Merkel ile buluşmaya giderken çiçek aldı! ile ilgili etiketler Putin telefon emekli merkel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.