Vladimir Petkovic'in ardından İsviçre Milli Takımı'nda Murat Yakın dönemi

İsviçre Milli Takımı'nda Vladimir Petkovic'ten boşalan teknik direktörlük görevine Murat Yakın getirildi. İsviçre Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğü için 46 yaşındaki Murat Yakın ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Murat Yakın, İsviçre Milli Takımı'nın başına geçti. EURO 2020 sonrası Vladimir Petkovic'le yollarını ayıran İsviçre, 46 yaşındaki teknik direktör Murat Yakın ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Futbolculuk döneminde 1998-2000 yıllarında Fenerbahçe forması giyen Türk asıllı İsviçreli çalıştırıcı Thun, Basel, Spartak Moskova, Grasshoppers, Sion ve Schaffhausen gibi ekiplerin teknik direktörlüğünü yapmıştı.

İSVİÇRE FUTBOLUNUN ÖNEMLİ İSMİ

1974 Basel doğumlu Murat Yakın, İsviçre formasını 49 kere giydi. Kubilay Türkyılmaz ve kardeşi Hakan Yakın'la birlikte 90'lı yılların en ünlü İsviçreli futbolcuları arasında yer alan Yakın, Basel'in başında 2013 ve 2014'te iki kez İsviçre şampiyonluğu yaşamış ve Devler Ligi'nde hocalık yapmıştı.

İsmi bir ara Fenerbahçe'yle de anılan Yakın, son iki sezondur Schaffhausen'ın başındaydı. 2014-2021 yılları arasında İsviçre Milli Takımı'nı 7 yıl çalıştıran Petkovic ise Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux'un başına geçti.

Vladimir Petkovic'in ardından İsviçre Milli Takımı'nda Murat Yakın dönemi

Vladimir Petkovic'in ardından İsviçre Milli Takımı'nda Murat Yakın dönemi ile ilgili etiketler İsviçre murat yakın Vladimir Petkovic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.