Vizyona giren "Dilberay" filmi ilk haftada 3,7 milyon hasılat elde etti

2019 yılında 63 yaşındayken hayatını kaybeden ünlü sanatçı Dilber Ay'ın hayatının anlatıldığı, Büşra Pekin'in başrolünde olduğu “DİLBERAY filmi 407 salonda vizyona girdi ve ilk haftasında 3,7 milyon liralık gişe hasılatı getirdi.

Ses sanatçısı Dilber Ay’ın hayatını anlatan 'Dilberay' filmi vizyona girdiği ilk hafta sonu izleyiciden tam not aldı. Film vizyona girdiği ilk haftada 3,7 milyon liralık gişe hasılatı yaptı. En fazla izlenen ikinci film olurken elde ettiği 3.715.579 TL hasılatla gişenin lideri oldu.

HAYATINI KAYBEDEN AYBERK PEKCAN FİLMİN KADROSUNDA


Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönettiği filmin başrolünde Büşra Pekin yer alıyor. Geçtiğimiz ay kaybettiğimiz usta sanatçı Ayberk Pekcan’la birlikte Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçer gibi yıldız isimleri de kadrosunda barındıran film 407 salonda vizyona girdi.

Vizyona giren "Dilberay" filmi ilk haftada 3,7 milyon hasılat elde etti

Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen filmin senaryosu Nalan Merter Savaş ve Kamuran Süner tarafından kaleme alındı. Filmin görüntü yönetmeni olarak Jean Paul Seresine, kurgu yönetmeni olarak Mustafa Presheva ve müzik direktörü olarak İskender Paydaş’ın imzası bulunuyor.

Vizyona giren "Dilberay" filmi ilk haftada 3,7 milyon hasılat elde etti

"Çileli hayatına çadırda başlayan Dilber Ay, 13 yaşında para karşılığı kendinden yaşça büyük bir adama satıldı, çocukları oldu. Şarkı söylediği için dayak yedi, işkence çekti ama o, yaşadığı bütün acılara inat, doğuştan gelen sesinden aldığı güçle adım attığı sahnelerde zirveyi de gördü, hapishaneyi de… Hiç yılmadı. Hep şarkı söyleyerek çıktı düştüğü dipsiz kuyulardan."

 

Vizyona giren "Dilberay" filmi ilk haftada 3,7 milyon hasılat elde etti ile ilgili etiketler Dilber Ay Sinema dilberay vizyondaki filmler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.