Vizontele filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiş?

14 Ocak günü TRT 1 yayın akışında yer alan Vizontele adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Vizontele hangi kanalda? Vizontele oyuncuları kimlerdir?

14 Ocak Perşembe günü TRT 1 yayın akışında yer alan Vizontele adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Vizontele 2001 yılında vizyona girmiştir..

VİZONTELE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

En büyük eğlence kaynağı, herkesin büyük ilgi gösterdiği yazlık sineması olan bir kasaba… Kasabanın deli oğlanı Emin, çevresindeki tüm insanlara her türlü işte yardım eden ve herkesin sevdiği bir adamdır. Televizyonun henüz yeni yeni Anadolu’ya yayılmaya başladığı bu dönemde köy halkı dönemin en büyük icadıyla tanışmaya hazırlanmaktadır. Televizyona dair çeşitli beklentiler vardır. Mekanik işlerle uğraşmayı seven Emin de televizyonun nasıl bir buluş olduğunu merak etmektedir. Televizyon kasabaya gelirken, beraberinde birçok şey getirecektir...

VİZONTELE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan, Ömer Faruk Sorak

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Demet Akbağ

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2 Şubat 2001 / 1s 35dk

Vizontele filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiş? ile ilgili etiketler TRT 1 Vizontele filminin konunsu nedir oyuncuları kimdir vizontele ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.