Viyana saldırganının cenazesi kriz yarattı

Avusturya'nın başkenti Viyana'da 3 Kasım tarihinde 4 kişiyi öldüren Kujtim Fejzulai isimli DEAŞ sempatizanı teröristin cenazesi Müslüman Mezarlığı'na defnedilmek istenince kriz çıktı.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da 3 Kasım tarihinde düzenlenen terör saldırısında 4 kişinin ölümüne neden olan ve polis tarafından öldürülen Makedonya uyruklu saldırgan Kujtim Fejzulai adlı teröristin cenazesi ülkede krize neden oldu.

MEZARLIK YÖNETİCİSİ NET KONUŞTU: KATİLİ İSTEMİYORUZ

Liesing Viyana Müslüman Mezarlığı yöneticisi Ali İbrahim teröristin cenazesini kabul etmek istemediklerini ifade ederek, "O masum insanları öldüren ve bütün Müslümanlara zarar veren bir katil. Müslümanlar bir katilin yanında yatmak istemezler’’ dedi.

Viyana Müslüman Mezarlığı'nın, saldırgana cenaze töreni yapılmayacağını ve cemaatin, cenazeyi reddetme kararının arkasında olduklarını açıklamasının ardından saldırganın Viyana'da yaşadığı yer olan Vorarlberg’deki mezarlık da cenazeyi reddetti. Saldırganın nerede ve ne zaman gömüleceği bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Avusturya'nın başkenti Viyana'da 3 Kasım akşamı gerçekleşen terör saldırısında 4 kişi hayatını kaybetmiş, saldırıyı düzenleyen terörist de emniyet güçlerince öldürülmüştü.

(DHA)

Viyana saldırganının cenazesi kriz yarattı ile ilgili etiketler Avusturya Viyana DEAŞ saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.