Viyana polisi açıkladı: Mesut Can Eray'ın sınır dışı edilmediği, soruşturmanın sürdüğü belirtildi

Viyana'da bir kadına aşağılayıcı ve cinsiyetçi ifadeler kullanan Mesut Can Eray, deport edildiğini söyledi. Polis teşkilatı sınır dışı kararının doğrulamadığını, soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da YouTube videoları çeken Mesut Can Eray, yaptığı sokak röportajında bir kadına giyiminden dolayı aşağılayıcı ve cinsiyetçi ifadeler kullanması sonrası deport edildiğini söyledi.

Youtube hesabından açıklamalarda bulunan Eray, "Türkiye'ye geldim çünkü deport edildim. Pasaportumu hepsini aldılar. Artık Türkiye'deyim. Kısmetmiş. Artık burada yuvarlanıp gideceğiz. Biz mizahçıyız" dedi. Eray yaptığı hareketten dolayı özür dilemeyeceğini belirtti.

Viyana polisi açıkladı: Mesut Can Eray'ın sınır dışı edilmediği, soruşturmanın sürdüğü belirtildi

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Viyana Polisi'nin Twitter hesabından Eray'ın açıklamalarının doğru olup olmadığı sorulan bir paylaşıma yanıt verildi.

Sınır dışı kararının doğrulanamadığı ifade edilen paylaşımda, soruşturmanın sürdüğü aktarıldı. Paylaşımda, "Meslektaşlarımız yasal olarak gerekli ve mümkün olan tüm adımları atacaktır" denildi.

Viyana polisi açıkladı: Mesut Can Eray'ın sınır dışı edilmediği, soruşturmanın sürdüğü belirtildi ile ilgili etiketler Avusturya Viyana Mesut Can Eray Sınır dışı edilmek Cinsiyetçi söylem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.