Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun'dan önemli çağrı

Avusturya’nın başkenti Viyana'da gerçekleşen terör saldırısının ardından Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun'dan önemli uyarılar geldi. Hala eli silahlı teröristlerin sokaklarda dolaştığını belirten Ceyhun, Türk vatandaşlarının evlerinden çıkmamalarını istedi.

Avusturya’nın başkenti Viyana'da düzenlenen terör saldırısında 7 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı duyuruldu.

Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, terör saldırısının ardından katıldığı Habertürk TV canlı yayınında kentteki Türk vatandaşlarına seslendi.

Eli silahlı teröristlerin sokakta olduğunu belirten Ceyhun '' Ben buradan vatandaşarımıza sesleniyorum. Elinde uzun namlulu silah olan birden fazla terörist halen Viyana sokaklarında dolaşıyor. Lütfen vatandaşlarımız evlerinden çıkmasınlar. Dışarıda olanlar da güvenli bir yere girsinler.'' ifadelerini kullandı.

Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun'dan önemli çağrı ile ilgili etiketler Viyana terör saldırısı ozan ceyhun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.