"Bize vitrinimize değil, iklimimize gelen adam lazım"

Bir süredir ara verdiği spor çalışmalarına geri dönen stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı iki paylaşımla hem yeniden baklava dilimli karnının görüntülerini paylaştı, hem de "Bize vitrinimize değil, iklimimize gelen adam lazım" sözü ile erkekte aradığı niyeti açıkladı...

Sosyal medya hesabından karın kaslarının fotoğrafını paylaşan Eliz Sakuçoğlu, bu paylaşıma düştüğü notlarla dikkati çekti.

Kadınlarda dış güzelliğe önem veren erkeklere seslenen 33 yaşındaki stil danışmanı, bunun geçici olduğunu, önemli olanın iç güzellik olduğunu vurguladı.

"Bize vitrinimize değil, iklimimize gelen adam lazım"

İşte Sakuçoğlu’nun o satırları:
“Kendi adıma konuşayım hiç kimselere beğendirmek için değil ama sadece kendim için canım istediğinde bu vücudu yapar ve canım istediğinde de yine bozarım. Paşa gönlüm nasıl isterse. İç güzellik ve iyi bir insan olmak her şeyden daha önemli! Gel gelelim şunu da söylemedem edemeyeceğim, sözüm size beyler; Bize vitrinimize değil iklimimize gelen adamlar lazım... Dış güzellik geçici."

"Bize vitrinimize değil, iklimimize gelen adam lazım" - Resim : 2

"Bize vitrinimize değil, iklimimize gelen adam lazım" ile ilgili etiketler Eliz Sakuçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.