Vitor Pereira'ya sürpriz talip: Takımdan ayrılırsa Fenerbahçe tazminat alacak

Fenerbahçe'de yaşanan puan kayıplarından sorumlu tutulan ve takımdan ayrılması beklenen Teknik Direktör Vitor Pereira'ya Brezilya'dan talip çıktığı öğrenildi. Brezilya basınında çıkan haberlere göre, Flamengo, Portekizli teknik adamla ilgileniyor. Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi olan Pereira'nın takımdan ayrılması durumunda sarı lacivertliler Flamengo'dan tazminat alacak.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, takımının yaptığı her puan kaybında hedef tahtasına koyuluyor. Sık sık görevden alınacağı iddia edilen Portekizli hoca için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe, Pereira'dan para bile kazanabilir. Pereira'ya açılan kredi, Mesut'la yaşadığı polemikler sebebiyle biraz erken tükendi.

FLAMENGO PEŞİNDE

Ajansspor'un oglobo.globo'nun haberine dayandırdığı gelişmeye göre, Vitor Pereira Brezilya ekibi Flamengo'nun takibinde. Ligde şampiyonluğu kaçırıp ikinci olan ve Libertadores kupasında Palmeiras'a yenilen Flamengo, teknik direktör Renato Gaucho ile 29 Kasım'da yolları ayırmıştı.

Şimdilik geçici teknik direktörle yola devam eden Brezilya ekibi yeni hocasını arıyor. İddialara göre kulüp, teknik direktör arayışlarında iki Portekizli ismi gündemine aldı: Vitor Pereira ve Jorge Jesus. Pereira Fenerbahçe'de, Jesus ise Benfica'nın başında. 2023 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi olan Pereira, Flamengo'ya giderse Fenerbahçe tazminat alacak.

Vitor Pereira'ya sürpriz talip: Takımdan ayrılırsa Fenerbahçe tazminat alacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe Flamengo Brezilya Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.