Vitor Pereira'nın yeni adresi Brezilya... Corinthians, Portekizli'yi takımın başına getiriyor

Brezilya'nın köklü ekiplerinden Corinthians, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra henüz takım bulamayan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'yla anlaşma sağladı. Brezilya basınında çıkan haberlere göre resmi açıklamanın eli kulağında... Daha önce Everton'la anlaşan Vitor, İngiliz ekibinin taraftarları yönetimin bu kararına isyan edince imzayı atamamıştı.

Fenerbahçe'den kovulduktan sonra iş bulamayan Vitor Pereira'nın yeni adresi Corinthians oluyor... Brezilya basınında çıkan haberlere göre; 53 yaşındaki Portekizli teknik direktör, Brezilya'nın köklü kulübüyle anlaşmaya çok yakın.

Fenerbahçe'ye bu yaz 2. kez imza atan Pereira, 17. haftadaki 2-2'lik Beşiktaş maçından sonra gönderilmişti.

Premier League ekiplerinden Everton'la anlaşan Vitor, İngiliz ekibinin taraftarları yönetimin bu kararına isyan edince imzayı atamamıştı.

Brezilya basını, Vitor Pereira'nın Corinthians ile 2 yıllık sözleşmeye imzalayacağı öne sürdü. Haberde, resmi açıklamanın kısa sürede yapılmasının beklendiği kaydedildi.

Vitor Pereira'nın yeni adresi Brezilya... Corinthians, Portekizli'yi takımın başına getiriyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vitor Pereira Corinthians
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.