Olympiacos deplasmanında 3'lü mü oynatacak, 4'lü mü? Vitor Pereira'dan diziliş sorusuna cevap

Fenerbahçe yarında UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. haftasında maçında Olympiacos'a konuk olacak... Teknik direktör Vitor Pereira, kritik maçın basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, "İki iyi takımın karşılaşması olacak. Olympaicos bu maçlara alışkın bir takım. Onlarla oynadığım son maçta yapmamız gereken düzeltmeler var. Bu stada geri dönmek benim için de mutluluk verici bir his" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Yunan yıldız Dimitris Pelkas'la birlikte Olympiacos-Fenerbahçe maçı basın toplantısında konuşuyor...

Pelkas, "Derbiyi kazandık ama takım içinde de şunu konuştuk; bu maçı artık unutmalı ve Olympiacos maçını da kazanmalıyız. Yarın oynarsam ülkemin bir takımına takımına karşı elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Pereira'nın sözlerinden satır başları ise şöyle...

 "İki iyi takımın karşılaşması olacak. Olympaicos bu maçlara alışkın bir takım. Onlarla oynadığım son maçta yapmamız gereken düzeltmeler var. Bu stada geri dönmek benim için de mutluluk verici bir his."

"Birden fazla sistemle oynayabilen bir takım olmaya çalışıyoruz. Eğer taktiksel bir kültürünüz olursa farklı sistemleri başarıyla uygulayabilirsiniz. Önemli olan oyuncuların hocayı anlaması."

Fenerbahçe kritik maç öncesi 5 puanla üçüncü sırada bulunurken Olimpiakos ise 6 puanla ikinci sırada yer alıyor. İki takım arasındaki ilk maçı Yunan ekibi Kadıköy'de 0-3 kazanmıştı.

 

Olympiacos deplasmanında 3'lü mü oynatacak, 4'lü mü? Vitor Pereira'dan diziliş sorusuna cevap ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Vitor Pereira olympiacos
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.