Vitor Pereira İstifa Etti mi? Gaziantep maçı sonrası FB Teknik Direktöründen istifa açıklaması

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı 3-2 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlandı. Maç sonrası sarı lacivertli taraftarların öfkesi sosyal medyaya yansıdır. Teknik Direktör Vitor Pereira'ya öfke kusan taraftarlar "Vitor Pereira istifa etti mi" sorusuna yanıt aramaya başladı.

Süper Lig 16. hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Maç sonrası Gaziantepli taraftarlar sevince boğulurken ekran başındaki sarı lacivertli taraftarlar hem yönetime hem de teknik adam Vitor Pereira'ya öfke kustu.

Bu sezon evinde mağlubiyet yüzü görmeyen güney temsilcisi Gaziantep FK Fenerbahçe'ye karşı da boyun eğmedi. João Figueiredo'nun iki gol attığı maçta Mesut Özil'in golü ve çabası yetmedi.

Pereira: Gol atan, bitirici bir golcü istiyorum - 18.08.2021, Sputnik  Türkiye

VİTOR PEREİRA İSTİFA ETTİ Mİ?

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı sonrası sarı lacivertli camiada istifa sesleri ayyuka çıktı. Sahadan 3-2'lik mağlup ayrılan Sarı lacivertli takım lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada eline fırsatı değerlendiremedi.

Fenerbahçe cannot continue like this under clueless Pereira | Daily Sabah

Maç sonu sarı lacivertli taraftarların tepkisi büyük oldu. Alınan mağlubiyetin yanısıra oynanan kötü futbola da tepkisini gösteren taraftarlar sosyal medya paylaşımlarında teknik direktör Vitor Pereira'yı istifaya davet etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kendisine sorulan istifa sorusuna, "Bu burada gazeteciler ile konuşulacak bir konu değil" diye yanıt verdi.

Vitor Pereira İstifa Etti mi? Gaziantep maçı sonrası FB Teknik Direktöründen istifa açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe vitor pereira istifa etti mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.