Vitor Pereira daha göreve gelmeden Everton taraftarını isyan ettirdi... İstenmeyen adam!

Premier League'de 20 maçta topladığı 19 puanla 16. sırada yer alan ve uzun yıllar sonra küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Everton, teknik direktörlüğe Vitor Pereira'yı getirebilir. Bu bilgiyi öğrenen taraftarlar çılgına döndü. Stadın duvarlarına Portekizli aleyhine yazılar yazan holiganlar, Frank Lampard'ı takımın başında görmek istiyor.

Fenerbahçe'den 2. kez kovulduktan sonra ismi bir süredir Premier League ekiplerinden Everton ile anılan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, Everton taraftarlarının istemediği adam haline geldi.

Premier League'de 20 maçta topladığı 19 puanla 16. sırada yer alan ve uzun yıllar sonra küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Everton, son 14 Premier League maçında 1 kez galip gelebildi.

Teknik direktör Rafa Benitez'i gönderdikten sonra hoca arayışını sürdüren Mersey Side ekibi, Fenerbahçe'den ayrılan Pereira ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Şu an ekibiyle birlikte İngiltere'de bulunan Pereira, Everton yönetimiyle bir takım görüşmeler yaptı. İngiliz basınına yansıdığı kadarıyla taraflar yarım sezon artı bir yıllık opsiyon konusunda anlaşma sağladı. Ancak, Everton taraftarları Portekizli'yi istemiyor.

Öfkeli Everton taraftarları, Goodison Park'bir duvarına "Pereira değil, Lampard" yazdı. 27 yıldır kupa kazanamayan "Toffies" lakaplı kulüp, geçen sezon Chelsea'yi çalıştıran Frank Lampard ile de temas halinde.

Kulübün sahibi olan İran kökenli İngiliz iş insanı Farhad Moshiri, taraftar gruplarından birer temsilciyle görüşmeye çağırıldı. Patronun bu çağrıya ne yanıt vereceği belli değil ancak Liverpool şehrinde pek çok sokağa öfkeli griffitiler çizilmeye başlandı.

Everton taraftar grupları "Pereira karşıtı" eylemlerine her gün bir yenisini ekliyor ve bunları  sosyal medya hesaplarında paylaşıyor.

Vitor Pereira daha göreve gelmeden Everton taraftarını isyan ettirdi... İstenmeyen adam!

OTURMA EYLEMİ YAPTILAR

Everton son olarak, cumartesi günü evinde Aston Villa'ya 1-0 mağlup oldu. Goodison Park'taki taraftarlar, "yönetimi görevden alın" yazılı pankartlar açıp, maçın bitimiyle birlikte oturma eylemi düzenlediler.

Everton efsanesi Wayne Rooney'nin de ismi teknik direktörlük için geçiyor. Ancak, Pereira, Londra'da Everton yetkilileriyle görüşüp onları etkilemeyi başardı. Everto taraftarları şimdi, patronun kendilerine mi yokssa Pereira'ya mı randevu vereceğini merakla bekliyor.

Vitor Pereira daha göreve gelmeden Everton taraftarını isyan ettirdi... İstenmeyen adam! ile ilgili etiketler Everton Fenerbahçe Frank Lampard premier league Vitor Pereira Farhad Moshiri rafa benitez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.