Ahmet Ağaoğlu: Vitor Hugo, transferine çok yardımcı oldu

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Palmieras'tan 3.2 milyon bonservisle kadroya kattıkları Vitor Hugo'nun transfer sürecine dair detayları paylaştı. Ağaoğlu, 29 yaşındaki sambacının transferini bitirebilmek için bir buçuk ay süren pazarlıklar yaşandığını aktardı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Brezilyalı stoper Vitor Hugo'nun transfer sürecini anlattı. Fanatik gazetesine özel röportaj veren Bordo-Mavili kulübün başkanı, "Yaklaşık 1.5 ay süren bir transfer oldu. Çok uzun sürdü. Brezilya kulübü hiçbir şekilde bonservis ücretinde geri adım atmadı ve kilitlendi. Bizim maliyetleri karşılamamız mümkün değildi. Şu gerçek; oyuncu çok gelmek istiyordu" dedi.

PAZARLIK MASASINDA ZAFER

Ağaoğlu şöyle devam etti: "Vitor ciddi şekilde bu transferde yardımcı oldu. Fakat yine görüşmeler tıkandı. Rakamlar yine Trabzonspor Kulübü’nün karşılayacağı seviyeyi aştı. Karşı tarafa bunu söyledik. Sonrasında bonservis ücretinde indirime gidilmesi, neredeyse bir kiralama ödemesi gibi taksitlendirmenin kabul edilmesiyle zor da olsa transfer tamamlandı. Taraftarı anlıyorum. Belirli bir oyuncu üzerinde yoğunlaşıp gündem oluşturmaları taraftar açısından belki de doğru bir bakış açısı. Ama bu arzu ve istek ileri boyutlara ulaştığında, kulübün aleyhine işliyor. Burada dengeyi sağlamak lazım. Biraz onu yaptık (Vitor Hugo için yapmış olduğu gelmeyecek açıklaması). Şu da var, o gün hakikaten maliyetler anlamında gelinen nokta gerçekten oydu. Sonrasında ibre lehimize döndü."

Ahmet Ağaoğlu: Vitor Hugo, transferine çok yardımcı oldu ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Vitor Hugo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.