"Visca için resmi teklif yok, Visca'nın da ayrılmak gibi bir niyeti yok"

Başakşehir'de 10 sezonu geride bırakan ve ismi Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle anılan Boşnak yıldız Edin Visca, takımda kalmaya devam edecek. Başakşehir CEO'su Eröğüt, Boşnak yıldızla ilgili merak edilen soruyu yanıtladı.

Başakşehir FK CEO'su Mustafa Eröğüt, takımdaki geleceği merak edilen Edin Visca konusuna açıklık getirdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın eski yıldızını Bordo-Mavili takıma kazandırmak istediği, Boşnak yıldızın da takımdan ayrılmak istediği şeklindeki iddiaları değerlendiren Eröğüt, şunlar söyledi:

"Visca için resmi olarak gelen bir teklif yok. Visca'nın da ayrılmak gibi bir niyeti yok. Zaten ayrılma niyeti olan bir futbolcu, sözleşmesinin bitimine 1 sene kala 4 sene daha sözleşmesini uzatmaz. Bizimle 4 sene daha sözleşmesi var. Medya bu dönemde biraz habersizlik sıkıntısı çekebilir, Avrupa Şampiyonası dışında çok fazla haber yok. Bu haberler çok fazla çıkıyor ama şu an net olarak söyleyebilirim ki bu şekilde bir düşüncemiz yok."

Başakşehir "son şampiyon" apoletiyle başladığı sezonda kabus gibi günler geçirirken, 2011 yazından beri Turuncu-Lacivertli takımda forma giyen 31 yaşındaki Visca, 26 maçta 5 gol, 9 asistlik bir skor katkısı sağlamıştı. 

YABANCI BİR SOL BEKLE İMZALAR ATILDI

Eröğüt, yabancı bir sol bekle sözleşme imzaladıklarını, bir forvet transferi de yapacaklarını açıkladı: "Demba Ba ve Junior Fernandes'le sezon sonuna doğru yolları ayırmıştık. Mehmet Topal'a ve Bolingoli'ye teşekkür ettik. Yabancı bir sol bekle sözleşme imzaladık. Gelecek hafta açıklayacağız. Bunun dışında Aykut hocanın raporu doğrultusunda Nacer Chadli ile 2 yıl sözleşmemizi uzattık. O da şu an Belçika kampında. Belçika çok önemli bir takım, FIFA sıralamasında dünyada 1 numara. Chadli'nin orada olması da bizim için çok kıymetli.

Bir forvet transferimiz de olacak. Taşlar, Aykut hocamızın raporu doğrultusunda yerlerine oturmaya başladı. Şener'le de sözleme imzaladık. O da Aykut hocamızın geçmişte çalıştığı, milli takımda forma giymiş çok önemli bir oyuncu. Caiçara ile beraber sağ bekimizi emanet edeceğimiz bir oyuncu olarak görüyoruz. 5 Temmuz'da toplanıp, 7 Temmuz'da da kampa gidiyoruz. Yeni sezon hazırlıkları böylece başlayacak."

"Visca için resmi teklif yok, Visca'nın da ayrılmak gibi bir niyeti yok"

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Mustafa Eröğüt, gelecek sezon yeniden üst sıraları zorlamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Başakşehir 7 senenin 6'sını ilk 4 içinde bitirdi. Bunun birçoğunu ikinci, bir tane de birinci bitirdi. Başakşehir'e yakışan yer yukarılara oynamaktır. Geçen sene alınan kötü sonuçlar ve kötü performansın arkasında birçok neden var. Bu sene bu nedenlerin olmayacağını tahmin ediyoruz. Bizi sevenlerin görmek istediği yerde, her zaman Avrupa kupaları potasında, yukarıyı zorlayan bir takım olarak geri dönme planımız var."

"Visca için resmi teklif yok, Visca'nın da ayrılmak gibi bir niyeti yok" ile ilgili etiketler Başakşehir Mustafa Eröğüt Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.