Virüsten korunmak için okunacak dua! En faziletli şifa duası! Hastalıktan korunmak için okunacak dua!

Virüsten korunmak için okunacak dua! Duaların hem ruha hemde bedene iyi geldiği birçok kişi tarafından bilinir. Dünya'yı etkisi altına alan koronavirüs'ün Türkiye'de görülmesi ile virüsten korunmak için okunacak dualar arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. İşte, Virüsten korunmak için okunacak dua! En faziletli şifa duası! Hastalıktan korunmak için okunacak dua! Detaylar haberimizde...

Virüsten korunmak için okunacak dua! Şifa veren duaların hastalıklar üzerinde etkili olduğunu çoğu kişi deneyimlemiştir. Birçok kişi hasta olduğunda tedavi sürecindeyken dua etmeyide ihmal etmez. Birçok kişi Dünya'yı etkisi altına alan koronavirüs'ün Türkiye'de de kendini göstermesi birçok kişi önlem almaya devam ediyor. Hasta olunca hangi duaların okunacağı merakla araştırılmaya devam ediliyor. İşte, Virüsten korunmak için okunacak dua! En faziletli şifa duası! Hastalıktan korunmak için okunacak dua! Detaylar haberimizde...

dua ile ilgili görsel sonucu

VİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN OKUNACAK DUA!

Peygamber Efendimiz hasta olduğunda okuduğu dua;

Bismillahi arkıyke min kulli şeyin yu'zike min şerri kulli nefsin ev aynin hasidin, Allahu yeşfike bismillahi arkıyke.

 

Anlamı: Allah’ın ismiyle seni rahatsız eden her şeyden sana okurum. Her nefsin veya hasetçi her gözün şerrinden Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana okurum.»” derdi.(Müslim, Selâm 40)


Es-elullahil-azime rabbel arşil aziim en yeşfiyeke.

Anlamı: Büyük Allah’tan, büyük Arş’ın Rabbi Allah’tan sana şifâ vermesini istiyorum!»” derse muhakkak afiyet bulur. (Ebû Dâvud, Cenâiz, 8; Tirmizî, Tıbb, 32; İbn Hanbel, I, 239)

Euzu bi izettillahi ve kudretihi min şerri ma ecidu.

Anlamı: Sağ elini vücudunda rahatsız olduğun mahalle koyup yedi defa mesh eyle ve her meshte: «Hissettiğim bu hastalığın şerrinden Allah’ın izzetine ve kudretine sığınırım!» de. Biiznillahi Teâlâ şifâ bulursun.” (İbn Hanbel, IV, 217)

HAZRETİ AİŞE'NİN ŞİFA DUASI!

Türkçe Okunuşu: Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame

Anlamı: “Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.” (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)

 

Virüsten korunmak için okunacak dua! En faziletli şifa duası! Hastalıktan korunmak için okunacak dua! ile ilgili etiketler İslamiyet İslam Hastalık Koronavirüs Korona dua 2020 Virüs hasta islam dini Şifa Ayetleri şifa Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.