'Virüslüyüm' dedi ilişkiye girdi! Kasaba karantinada...

Arjantin'de yaşayan ve İspanya seyahatinden yeni dönen bir kadın, koronavirüs semptomlarını taşıdığını sevgilisine söyledi. Erkek arkadaşı durumu umursamayıp ilişkiye girdi. Ardından partiye katılan adam, virüsü tüm kasabaya bulaştırdı.

Arjantin'in Santiago eyaletine bağlı Es Salva kasabasında yaşayan kadın, koronavirüsün etkili olduğu İspanya'ya gidip ülkesine döndü.

SÖYLEMESİNE RAĞMEN CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Seyahatten sonra eski bir erkek arkadaşıyla görüşen kadın kendisinde koronavirüs semptomları gördüğünü ve İspanya'dan döndüğünü söyledi. Buna rağmen arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi.

ERKEK ARKADAŞ PARTİYE GİTTİ, HASTALIĞI BULAŞTIRDI

Cinsel ilişkiye giren erkek arkadaş ardından kasabada bir partiye gitti ve 20 erkeğin bulunduğu ortamda başından geçenleri anlattı.

KASABA KARANTİNAYA ALINDI

Partide olanlar, yaşanılanları öğrendikten sonra durumu yetkililere aktardı. Sağlık Bakanlığı 2 bin 500 nüfuslu kasabayı karantinaya alarak dünyayla iletişimini izole etti.

'Virüslüyüm' dedi ilişkiye girdi! Kasaba karantinada... ile ilgili etiketler Arjantin İspanya Koronavirüs Cinsel İlişki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.