Virüs Türkiye'ye girdi şimdi gözler hekimlerimizde! "Bize güvenin, atlatacağız" diyorlar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklama ile koronavirüs vakasının Türkiye'de görüldüğünü açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Uluslararası Medikal Kurtarma Ekipleri Derneği (UMKE-DER) şirketinin gönüllü hekimi Sarper Yılmaz, sakin olma çağrısında bulunarak "Domuz gribi daha yaygın ve ölümcüldü. Atlattık. Bunu da atlatacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Tedbirler hangi keskinlikte olursa olsun bazı sonuçları önlemek maalesef mümkün değil. Bu an burada olmamın nedeni; bu saate dek gösterdiğimiz şeffaflıktır. Size üzücü ama korkutucu olmayan haberi bildirmek istiyorum. Bu akşam saatlerinde bir vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı. Hastamız bir erkektir. Ülkemiz süreç boyunca bu olasılığa hazırdır. Yayılmayı önleyici tedbirler alınmıştır.'' ifadelerini kullandı.

Tüm dünyaya yayılan koronavirüsün ülkemize gelmesi panik yaratırken, uzmanlar vatandaşları paniğe kapılmamaları konusunda uyardı.

"BUNU DA ATLATACAĞIZ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Uluslararası Medikal Kurtarma Ekipleri Derneği (UMKE-DER) şirketinin gönüllü hekimi Sarper Yılmaz, sakin olma çağrısında bulunarak "Domuz gribi daha yaygın ve ölümcüldü. Atlattık. Bunu da atlatacağız" dedi.

 Önce uyarılarda bulunan, sonra da yüreklere su serpen Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sakin olalım!
Bizler buradayız.!
Görevlerimizin başındayız.!
Bekliyorduk ve geldi!
Ulusal mücadeleyi arttırma vakti.!
60 yaş evdeyiz biraz.!
Sağlık çalışanları önce ailenizi sakinleştirin!
Domuz gribi daha yaygın ve ölümcüldü.!
Atlattık..
Bunu da atlatacağız"

Virüs Türkiye'ye girdi şimdi gözler hekimlerimizde! "Bize güvenin, atlatacağız" diyorlar

Virüs Türkiye'ye girdi şimdi gözler hekimlerimizde! "Bize güvenin, atlatacağız" diyorlar ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Korona doktor UMKE Uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.