Virgil van Dijk'tan olay açıklama: Ona karşı oynamak bir onur

Hollanda Milli Takım kaptanı Virgil van Dijk, Arjantin karşısında iyi bir oyun planıyla sahada olacaklarını belirtti. Van Dijk, Arjantin'in yıldızı Lionel Messi içinse övgü dolu sözler söyledi.

2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda ve Arjantin, 9 Aralık Cuma günü karşı karşıya gelecek.

Zorlu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Hollanda Milli Takımı'nda Virgil van Dijk açıklamalarda bulundu.

Virgil van Dijk'tan olay açıklama: Ona karşı oynamak bir onur

''KİMSE TEK BAŞINA HAREKET EDEMEZ''

Arjantin'in yıldız ismi Lionel Messi'den övgüyle bahseden Virgil Van Dijk, "Ona karşı oynamak bir onur. Ben, onunla karşılaşmayacağım. Hollanda ve Arjantin karşı karşıya gelecek. Kimse tek başına hareket edemez. İyi bir oyunla ve planla sahada olacağız." ifadelerini kullandı.

Messi'ye karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirten tecrübeli stoper, "Ona karşı en büyük zorluk siz hücumdayken ortaya çıkıyor. Defansif organizasyonda çok keskin ve dikkatli olmanız gerekiyor. Bizi zor durumda bırakmak için sürekli zorlayacaklar ve hızlı hücum kovalayacaklar." yorumunda bulundu.

Virgil van Dijk'tan olay açıklama: Ona karşı oynamak bir onur ile ilgili etiketler Hollanda Arjantin 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Virgil van Dijk Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.