Vincenzo Montella'dan flaş Samet Akaydın açıklaması

Adanademirspor'un başarılı teknik direktörü Vincenzo Montella, Samet Akaydın'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Montella, Samet'i satmak istemediklerini o sözlerle dile getirdi. İşte, Montella'nın açıklamaları...

Fanatik'e özel açıklamlarda bulunan Adanademirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, Fenerbahçe'ye transfer haberleriyle gündeme gelen yıldız oyuncu Samet Akaydın hakkında önemli mesajlar verdi.

Vincenzo Montella'dan flaş Samet Akaydın açıklaması

Samet'i satarsak bakkala döneriz diyen Montella, oyuncunun satılmasına sıcak bakmadığını şu ifadelerle dile getirdi:

"Oyuncularımın performansı benim için çok büyük gurur. Yunus Akgün kiralıktı, Milli Takım ’a gitti. Tayyip Talha'yı satmak zorunda kaldık, ancak Samet Akaydın'ın gitmesini istemiyoruz, çünkü bakkala dönmek istemiyoruz. Sürekli al-ver yaparak başarılı olamayız. Böyle söylememin sebebi şu. Tayyip kendisini geliştirdi, genç bir oyuncu ve kulübe de önemli bir girdi sağlayarak gitti. Buna normal bakabilirsiniz. Rakitsky'yi aldık ama maalesef bazı kişisel sorunlardan dolayı gitmesi gerekti. Şimdi Samet'in de gitme durumu konuşulduğu için söylüyorum. Bir takım için direkt ilk 11 oynayan 3 oyuncunun ayrılması pek kaldırılabilir bir durum değil."

Vincenzo Montella'dan flaş Samet Akaydın açıklaması - Resim : 2

Vincenzo Montella'dan flaş Samet Akaydın açıklaması ile ilgili etiketler Vincenzo Montella Adana Demirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.