Vincent Janssen şoku! Kariyeri tehlike altında

Geçtiğimiz sezon Tottenham Hotspur'un, Fenerbahçe'ye kiraladığı 24 yaşında ki futbolcusu Vincent Janssen ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Hollandalı forvetin ağır bir sakatlık geçirdiği ve geleceğinin belirsiz olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe, Vincent Janssen'i geçtiğimiz yaz 2,5 milyon euro karşılığında Tottenham Hotspur'dan kiralamıştı.

Geçtiğimiz sezonun ardından yeniden Londra ekibine geri dönen Hollandalı golcünün başka bir takıma transferine kesin gözüyle bakılıyordu. Nitekim Tottenham da yıldız isme forma numarası vermeyerek bu iddiaları doğrulamıştı.

Bugün ise 24 yaşındaki santrforla ilgili gündeme bomba gibi bir haber düştü. Ada basınından The Sun'ın özel haberine göre Sarı Lacivertliler'in eski golcüsü sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattı.

Gazete, yaşanan bu şok gelişmenin ardından Tottenham'ın Janssen'i gönderme ihtimalinin suya düştüğünü yazdı.

Janssen, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de de ciddi bir sakatlık geçirmiş ve uzun süre takımdaki yerini alamamıştı.

Vincent Janssen şoku! Kariyeri tehlike altında ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer vincent janssen tottenham hotspur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.