Vincent Aboubakar Sergen Yalçın'dan özür diledi

Beşiktaş'ın gol makinesi Vincent Aboubakar, Gaziantep FK'ya attığı 2 golle 15 gole ulaştı. Kamerunlu yıldız maçta sonra "Öncelikle, geçen hafta oyundan çıkarken yaptığım hareketten ötürü hem hocamdan hem de takım arkadaşlarımdan özür dilerim. Gol krallığı... Takım ruhu üzerinden bakmak lazım. Önemli olan tabi ki şampiyon olmak" dedi.

Beşiktaş'ın Kamerunlu santrforu Vincent Aboubakar, 2-1'lik Gaziantep FK galibiyetinde 3 puanı getiren golleri atarak gol sayısını 15'e yükseltti. 23 maçta 15 gol, 4 asistle oynayan 29 yaşındaki golcü Hatayspor'un flaş ismi Aaron Boupendza'yı gol katkısında geride bıraktı.

Aboubakar, Beşiktaş'taki ilk sezonunda 12 gol-4 asistle oynamıştı. Şampiyonlukla taçlanan o sezondaki performansını daha şimdiden geride bırakan yıldız isim kariyer sezonunu geçiriyor. Gol krallığı yarışında 18 golle zirvede Boupendza yer alsa da gol katkısı açısında Aboubakar ilk sırada...

TRİP NEDENİYLE ÖZÜR DİLEDİ

Geçen hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında oyundan alınırken teknik direktör Sergen Yalçın'a trip yapan Aboubakar, Gaziantep FK galibiyetinin ardından beIN Sports'a konuşurken özür dileyerek başladı. Kamerunlu "Öncelikle, geçen hafta oyundan çıkarken yaptığım hareketten ötürü hem hocamdan hem de takım arkadaşlarımdan özür dilerim. Gol krallığı... Takım ruhu üzerinden bakmak lazım. Önemli olan tabi ki şampiyon olmak" ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Ricardo Sa Pinto da maçtan sonra Aboubakar'ı övdü. Portekizli çalıştırıcı, "Maçı belirleyen şey bence Beşiktaş'ın bireysel kalitesi oldu. Aboubakar gibi isimleri boş bırakırsanız atarlar. Goller biz kötü oynadığımız için değil, Beşiktaş'a hediye ettiğimiz için oldu. Hata yaptığınız an atıyorlar" şeklinde konuştu.

Vincent Aboubakar Sergen Yalçın'dan özür diledi ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Sergen Yalçın Ricardo Sa Pinto
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.