Aboubakar'dan Ersin Destanoğlu'na özgü dolu sözler

Beşiktaş'ın gol makinesi Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlılar'ın 19 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu'nu büyük bir kariyerin beklediğini söyledi. Kamerunlu yıldız, "Böyle devam ederse Milli Takım ve daha büyük Avrupa takımları onu bekliyor. Hayat hızlı geçiyor. Daha önünde uzun bir kariyer var. Çok önemli kurtarışlar yaptı. Umarım böyle devam eder" dedi.

Beşiktaş'ın Kamerunlu santrforu Vincent Aboubakar, 2-1'lik Göztepe maçında attığı galibiyet golüyle, Süper Lig'deki gol sayısını 11'e yükseltti. 16 maçta 11 gole ulaşan 29 yaşındaki yıldız, 12 gollü Cyle Larin'i takibini sürdürüyor.

9. haftadaki Medipo Başakşehir maçında attığı gole başlattığı seriyi 2 gol attığı 13. haftadaki BB Erzurumspor maçına kadar 5 maç sürdüren Aboubakar, annesinin vefatı nedeniyle ara verdiği gollerine Ocak ayının başından itibaren geri döndü. Kamerun'daki cenazeden döndüğü ilk maç olan Çaykur Rizespor deplasmanında 1 asist yapan "Abu", ardından çıktığı 4 maçta bir tek 2-0'lık Galatasaray derbi zaferini boş geçti. Yıldız isim o maçta gol atamasa da oynadığı futbolla sahanın en iyilerinden biri olmuştu.

Aboubakar'dan Ersin Destanoğlu'na özgü dolu sözler

Göztepe galibiyetinin ardından kaleci Ersin Destanoğlu'yla birlikte beIN Sports'un flaş röportajına gelen gol makinesi, genç kaleciyi maçın en iyisi seçti. 2001 doğumlu file bekçisi, skor 1-1'ken Göztepe'nin 2 net pozisyonunda gole izin vermeyerek galibiyetin önünü açmıştı.

Aboubakar'a olan hayranlığını dile getiren Ersin, Beşiktaş Kasım 2016'da Benfica'yla oynadığı 3-3 biten unutulmaz UEFA Şampiyonlar Ligi maçında top toplayıcı olarak sahada görev yaptığını ve o gün Aboubakar'a hayran olduğunu söyledi. Söz konusu maçta Siyah-Beyazlılar Vodafone Park'ta 0-3 geriye düşmüş ve 2. yarıda maçı çevirerek 4-3'lük galibiyeti kaçırmıştı.

Golcü oyuncu, Göztepe galibiyetinin ardından şunları söyledi: "Önümüzde daha 20 maç var şampiyonluğu konuşmak için çok erken. Haftada 2 maç oynamak çok zor. Tek amacımız var; kalan 20 maçı iyi geçirip şampiyon olmak. Taraftarlarımızı, başkanımızı, camiamızı mutlu etmek zorundayız. Ersin, Sergen Hoca'nın güvenini kazandı. Böyle devam ederse Milli Takım ve daha büyük Avrupa takımları onu bekliyor. Hayat hızlı geçiyor. Daha önünde uzun bir kariyer var. Bu maçta çok iyiydi, böyle devam ederse parlak bir kariyeri olur. Çok önemli kurtarışlar yaptı. Umarım böyle devam eder."

Aboubakar'dan Ersin Destanoğlu'na özgü dolu sözler ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Ersin Destanoğlu.
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.