Villarreal Teknik Direktörü Quique Setien maç sonrası açıklamalarda bulundu: Fenerbahçe çok iyi oynadı...

Katar'da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası için liglere verilen arada Fenerbahçe ile Villarreal karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı. Karşılaşmadan sonra Villarreal Teknik Direktörü Quique Setien önemli açıklamalarda bulundu.

Villarreal Teknik Direktörü Quique Setien, Dostluk Turnuvası'nda 2-1 kaybettikleri maçta Fenerbahçe'nin çok iyi oynadığını söyledi.

''FENERBAHÇE ÇOK İYİ OYNADI DİYEBİLİRİM''

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Quique Setien, dostluk maçı olmasına rağmen müsabakanın çekişmeli geçtiğini belirterek, "Çok fiziksel bir maç oldu. İkili mücadeleler çok sert geçti. Fenerbahçe çok iyi oynadı diyebilirim. Skordan bağımsız takımımın performansından memnunum." diye konuştu.

Bir soru üzerine Arda Güler'i pek tanımadığını anlatan tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'nin kadrosunda çok iyi oyuncular olduğunu dile getirdi.

Villarreal Teknik Direktörü Quique Setien maç sonrası açıklamalarda bulundu: Fenerbahçe çok iyi oynadı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.