Villarreal Sivasspor maçı ne zaman? Şifresiz nasıl izlenir?

Villarreal Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi I grubunda temsilcimiz Sivasspor deplasmanda Villarreal karşısına çıkıyor. Peki, Villarreal Sivasspor maçı şifresiz nasıl izlenir, şifresiz hangi kanalda? İşte detaylar..

Villarreal Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi I grubunda temsilcilerimizden Sivasspor deplasmanda Villarreal ile karşılaşıyor. Avrupa’da bu sezon hüsran yaratan diğer takımlar sonrasında ülke puanı için dikkatler tamamen Sivasspor’un üzerine toplanıyor. Peki, Villarreal Sivasspor maçı hangi kanaldan şifresiz yayınlanıyor?

Estadio de la Ceramica'da 22 Ekim 2020 Perşembe akşamı saat 22.00’da başlayacak Villarreal Sivasspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Grubun diğer maçında ise Maccabi Tel Aviv ile Qarabağ Ağdam karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda İspanya temsilcisi Villarreal ile deplasmanda karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, Avrupa kupalarında 9. kez mücadele edecek. Avrupa kupalarında daha önce 8 maça çıkan kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmaların 2'sini kazandı. Sivasspor, 5 kez sahadan yenik ayrılırken, bir maçta da berabere kaldı.

VİLLARREAL SİVASSPOR MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Villarreal Sivasspor maçını futbolseverler şifresiz olarak CBC Sport kanalından canlı olarak izleyebilirler.

Villarreal: Sergio Asenjo; Jaume Costa, Pau Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar; Vicente Iborra; Moi Gomez, Manu Trigueros, Takefusa Kubo, Samuel Chukwueze; Paco Alcacer

Sivasspor: Mamadou Samassa; Marcelo Goiano, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Ziya Erdal; Isaac Cofie, Hakan Arslan; Yasin Öztekin, Fayçal Fajr, Max-Alain Gradel; Mustapha Yatabare

Villarreal Sivasspor maçı ne zaman? Şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Sivasspor UEFA Villarreal Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.