Villa ve dubleks evleri mesken tutmuşlardı! Azılı hırsızlar suçüstü yakalandı!

Ankara'da dubleks tarzı evlerde hırsızlık olaylarının artması sonucu harekete geçen polis ekipleri Yenimahalle ilçesindeki hırsızları suçüstü yakaladı. 93 farklı adreste kameraları izleyen ekiplerin başarılı çalışması ile kıskıvrak yakalanan hırsızlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Kısım Amirliği tarafından dubleks tarzı evlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışma başlatıldı.

93 FARKLI ADRESTE KAMERALAR İZLENDİ

Ayrıntılı çalışmalarda 93 farklı adreste kamera izleyen ekipler hırsızları takibe aldı.

 

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Tanınmamak için maske ve kapüşonlu bir şekilde gezdikleri tespit edilen E.K. ve Ö.Y. dün gece 01.00 sıralarında hırsızlık amaçlı girdikleri evde Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Villa ve dubleks evleri mesken tutmuşlardı! Azılı hırsızlar suçüstü yakalandı! - Resim : 2

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Daha önceden de 3 farklı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Villa ve dubleks evleri mesken tutmuşlardı! Azılı hırsızlar suçüstü yakalandı! ile ilgili etiketler Ankara hırsız polis dubleks villa kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.