Vildan Atasever'den hamilelik müjdesi! Mehmet Erdem baba oluyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden gelen bebek müjdesinden sonra bir güzel haber de bugün Mehmet Erdem ile Vildan Atasever çiftinden geldi. Yaklaşık bir buçuk ay önce hayatını birleştiren ünlü çiftin bebek beklediği ortaya çıktı.

Birlikteliklerini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra ayrılığa dayanamayarak yeniden bir araya gelen 43 yaşındaki ünlü şarkıcı Mehmet Erdem ile 40 yaşındaki oyuncu Vildan Atasever geçtiğimiz Eylül ayında evlenmişti. Taksim CVK Park Bosphorus Hotel’de sınırlı sayıda davetlininin katıldığı sade bir törenle hayatını birleştiren çift ile ilgili bir iddia ortaya atılmıştı. Apar topar nişan yüzüğü takan ve nikah tarihlerini öne çeken oyuncu Vildan Atasever ile şarkıcı Mehmet Erdem'in bebek beklediği iddia edilmiş ancak iddialar asılsız çıkmıştı.

 

VİLDAN ATASEVER 4 AYLIK HAMİLE


Magazin kulislerinde konuşulanlara göre; Bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Vildan Atasever ilk bebeğine dört aylık hamile. Çift şimdilik nazar korkusu sebebiyle güzel haberi gizli tutmayı tercih ediyor.

Vildan Atasever'den hamilelik müjdesi! Mehmet Erdem baba oluyor

Vildan Atasever'den hamilelik müjdesi! Mehmet Erdem baba oluyor

 

Vildan Atasever'den hamilelik müjdesi! Mehmet Erdem baba oluyor ile ilgili etiketler Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ Vildan Atasever mehmet erdem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.