Vildan Atasever çıplak fotoğraflarını 25 bin liraya sildirdi!

Oyuncu Vildan Atasever, gençlik yıllarında verdiği çıplak pozlarını sonunda internetten temizletti.

Atasever 2000 yılında henüz kariyerinin başındayken 19 yaşında çıplak pozlar vermiş, sonra pişman olmuştu.

Vildan Atasever, yıllar sonra o fotoğraflardan dolayı yaşadığı pişmanlıktan ötürü o fotoğrafları sildirmek için harekete geçti. Vildan Atasever ilk olarak 2011 yılında bu kareleri internetten sildirmek için girişimde bulunmuştu. Vildan Atasever büyük çabalar sonucunda amacına ulaştı. Güzel oyuncu, 25 bin lira harcadı ve seksi fotoğraflarını internetten temizletti. Gençliğinde çıplak fotoğraflar çektirmişti.

saDADASD

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?

26 Temmuz 1981 yılında İstanbul’da doğmuş olan Vildan Atasever aslen Erzurumludur. Eğitim hayatının ilk etabını İstanbul Bahçelievler’de tamamlamıştır. Küçük yaşlarda tiyatro olan ilgisi sebebiyle geleceğinin fazlasıyla parlak olacağı zaten bu yaşlarda tahmin edilmektedir. Ünlü bir oyuncu olmak istediğini henüz çok küçükken dile getiren Vildan Atasever 1.62 boyunda ve 62 kilodadır. Tiyatro konusunda çeşitli eğitimler alan oyuncu sinema sektöründe de boy göstermiştir.

Tiyatro ile tanışması Çetin Etilli sayesinde olan Vildan Atasever zaman içerisinde büyük bir atılım yaparak Kurtlar Vadisi isimli dizide kendine rol bulmuştur. Bu dizi ile büyük bir sükse yapan ünlü oyuncu Genç Kız isimli sinema filmi ile ise ilk defa beyaz perdeye merhaba demiştir. Aynı zamanda bu dönemde büyük bir ödül olan Altın Portakal ödülünün de sahibi olan Vildan Atasever’in kariyerini Hülya Avşar ile tanışması değiştirmiştir denebilir. Nejat İşler, Melisa Sözen gibi isimlerle çalışma fırsatı bulan Vildan Atasever iki kez evlenmiş ve ayrılmıştır. Son evliliği ise 2015 yılında sona eren İsmail Hacıoğlu iledir.

Vildan Atasever çıplak fotoğraflarını 25 bin liraya sildirdi! ile ilgili etiketler Vildan Atasever seksi fotograf çıplak fotoğraf 25 bin liraz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.