Video çekerken suda babaannesini gördü

İzmir'i vuran 6.6'lık deprem sonrasında Seferihisar ilçesi Sığacık Mahallesi'nde oluşan tsunamide Fatma Erçetin hayatını kaybetmişti. Erçetin'in suda sürüklendiği anlarda torununun video çektiği ve babaannesiyle karşılaştığı ortaya çıktı. Torunun 'babaanne' feryadı yürekleri dağladı.

Seferihisar ilçesi Sığacık Mahallesi'nde oluş tsunamide hayatını kaybeden Fatma Erçetin'in suda sürüklendiği görüntüler yürekleri dağladı. O esnada video çeken torunu Yaşar Ercetin ise kamera acısını değiştirdiğinden babaannesinin suda yüzdüğünü gördü.

ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENİNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bir anda paniğe kapılan Erçetin babaannesini sudan çıkardı. Feryat içinde babaannesinin sarılan genç öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Video çekerken suda babaannesini gördü

Meydana gelen deprem nedeniyle Sığacık'ta kısmi tsunami de oldu. Denizin taşmasıyla birlikte sokak ve caddeleri su basarken tekerlekli sandalyedeki yaşlı bir kadın su altına kalarak boğuldu. O sırada akıntının videosunu çeken çocuk babaannesinin suda sürüklendiğini görünce feryat etmeye başladı.

Video çekerken suda babaannesini gördü ile ilgili etiketler İzmir deprem Tsunami video sığacık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.