Vida'nın yeni adresi İspanya olabilir!

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida'nın Türkiye temsilcisi Uğur Avadan, futbolcunun İspanya'ya transferi ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın Hırvat stoperi Domagoj Vida’nın menajeri Uğur Avadan, tecrübeli ismin geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Radyospor’a konuşan Uğur Avadan, “Beşiktaş’ın gelecek teklifleri değerlendirme kararı var mı bilmiyorum ama Vida Beşiktaş’ta olmaktan çok mutlu. Fakat transfer pazarı ilginç, ne olacağını bilemeyiz. Vida herkesin istediği bir oyuncu. Monchi, Roma’nın sportif direktörüyken, Ocak’ta Vida’yı transfer etmeyi çok istedi. Şimdi Monchi, yeniden Sevilla’da. İspanyol ekibinin sezon sonu için bir stoper transfer etmeyi istediğini biliyorum ve Monchi, Vida’yı beğeniyor” dedi.

Dünya Kupası’nda geçen yıl Hırvatistan formasıyla final heyecanı yaşayan Domagoj Vida’nın Beşiktaş’taki performansıyla vitrinde yer almaya devam etmesi sebebiyle Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncu için istediği bonservis bedelini yüksek tutuyor.

 

Vida'nın yeni adresi İspanya olabilir! ile ilgili etiketler İspanya La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.