Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler!

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ünlü oyuncu Vildan Atasever ve Mehmet Erdem, İstanbul'da bir otelde gerçekleştirilen sade bir törenle nikah masasına oturdu. Sınırlı sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından Atasever ve Erdem'in düğününden ilk kareler geldi.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan oyuncu Vildan Atasever ve müzisyen Mehmet Erdem, bu akşam aile arasında kıyılan sade bir nikahla hayatlarını birleştirdi.

Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler!

"KIZLAR BEN HAZIRIM, BEKLİYORUM"

Gelin ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdığı anları paylaşan Atasever, paylaşımına ''Kızlar ben hazırım, bekliyorum'' notunu düştü.

Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler! - Resim : 2

SINIRLI SAYIDA DAVETLİ KATILDI

İstanbul'da bir otelde gerçekleşen nikaha sınırlı sayıda davetli katıldı. Beşiktaş Belediyesi tarafından kıyılan nikahta çiftin şahitliklerini Bahadır Yenişehirlioğlu ve yakınları üstlendi. Vildan Atasever, Arzu Ayar imzalı sade bir gelinlik giyerken Mehmet Erdem'in tercihi siyah bir takım elbise oldu.

Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler! - Resim : 3

Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler! - Resim : 4

Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler! - Resim : 5

VİLDAN ATASEVER HAKKINDA

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Aslen Erzurumlu olan bir ailenin kızı olan Vildan Atasever ilk ve orta öğrenimini İstanbul Bahçelievler Gürsoy Koleji'nde, lise öğrenimini Cihangir Koleji'nde tamamladı.

Vildan Atasever'in oyunculukla tanışması 15 yaşında amatör olarak tiyatro oynamaya başlamasıyla oldu. Ancak profesyonel olarak oyunculuğa başlaması Perihan Mağden'in yazdığı, Kutluğ Ataman'ın yönettiği ve farklı sosyal sınıflardan gelen iki genç kızın yakınlaşmasını konu alan İki Genç Kız filminde oynadığı Handan karakteriyle oldu.

Bu ilk filmi ile Altın Portakal ödülü kazanan Vildan Atasever'in bu önemli ödülü alması sonraları oldukça tartışıldı.

İki Genç Kız filminin ardından Kurtlar Vadisi adlı dizide rol alan Vildan Atasever'in oyunculuk kariyeri resmen başlamış oldu. Kadın İsterse adlı komedi dizisinde Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı. Daha sonra 2006 yılında gösterime giren Kader filminde yer aldı ve 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ardından Yaralı Yürek ve Bıçak Sırtı gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Show TV'de yayınlanan Gece Sesleri adlı dizide rol aldı. Gani Müjde'nin yazıp yönettiği Osmanlı Cumhuriyeti filminde Ata Demirer'le başrolü paylaştı ve film 1.423.000 kişi tarafından izlendi.

Ay Yapım'ın projesi, ATV'de yayınlanmış olan Samanyolu dizisinde Özcan Deniz'le beraber rol aldı. Sonra TRT 1'de Boyut Film'in yapımı olan Başrolde Aşk dizisine rol aldı. Daha sonra yine TRT'de Osmanlı Tokadı dizisinde İstanbul karakterini canlandırdı. Kanal D'de yayınlanan Yaz'ın Öyküsü dizisinde Umut karakterini canlandırdı. Ardından Klavye Delikanlıları adlı dizide Seyran rolünü oynadıktan sonra son olarak da yine TRT'de Tek Yürek adlı dizide rol aldı.

Vidan Atasever ve Mehmet Erdem'in düğününden ilk kareler! ile ilgili etiketler Düğün evlilik Vildan Atasever mehmet erdem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.