Vida transferi neden açıklanmıyor?

Vida ve Dinamo Kiev ile her konuda anlaşan Beşiktaş’ın önündeki tek engel UEFA ile yapılan anlaşmada 1.4 milyon Euro ekside olması.

Boyko, Milosevic ve Pedro’dan biri satılır satılmaz açık kapanacak ve Vida resmen Kartal olacak. Habertürk'ün haberine göre; Dünyaca ünlü yıldız Pepe’nin ardından Gary Medel’i de kadrosuna katarak savunmasını güçlendiren Beşiktaş’ta, sıra Domagoj Vida’ya geldi.

Medel’i renklerine bağlayarak çok yönlü bir isme sahip olan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, Antalya maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Şilili yıldızı orta sahada oynatacağının sinyallerini vermişti.

Tecrübeli hocanın stoperin solunda görev yapabilecek uzun boylu bir oyuncu isteğine Vida’yı alarak karşılık vermek isteyen yönetimin önündeki tek engel, UEFA ile yapılan Finansal FairPlay (FFP) anlaşmasına göre 1 milyon 400 bin Euro ekside olması...

sdjfhjskdfsdf

Bu duruma göre Vida ile her konuda anlaşan, kulübü Dinamo Kiev ile de el sıkışan Beşiktaş; Boyko, Milosevic, Pedro Franco ve Aras Özbiliz’i bir an önce elden çıkarmak için yoğun bir şekilde uğraşıyor.

Bu oyuncuların bir ya da ikisinin satışından gelecek para ile rahatlayacak olan yönetim, FFP açığını kapatarak Vida’yı İstanbul’a getirecek ve resmen renklerine bağlayacak.

Kiev ile bağları tamamen koparan Hırvat yıldızın da Beşiktaş’tan müjdeli haberi beklediği öğrenildi. Geçen sene Kev'de 39 maçta forma giyen Vida, 4 gol 2 asistle oynamıştı. Bu sezon da 7 resmi maçta oynayan Vida, transfer görüşmesi yapmak için Zirka maçına dahil edilmemişti.

Vida transferi neden açıklanmıyor? ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Vida neden açıklanmıyor sebebi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.