Beşiktaş'ta sakatlık... Vida ile Alex Teixeira Borussia Dortmund maçında oynayabilecek mi?

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta Domagoj Vida ile Alex Teixeira sakatlanarak oyuna devam edemedi. İki kritik ismin Devler Ligi'ndeki Borussia Dortmund sınavı öncesi sakatlanması endişe yarattı.

Beşiktaş Süper Lig'in 4. haftasında ağırladığı Yeni Malatyaspor'u rahat geçti ama iki önemli ismin sakatlığı Borussia Dortmund maçı öncesi moralleri bozdu... Siyah-Beyazlılar'da Domagoj Vida ile Alex Teixeira sakatlanarak maça devam edemedi.

Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın, Yeni Malatya maçına stoperde Vida-Necip ikilisiyle başladı. Hırvat yıldız 20'de sakatlanarak oyuna devam edemedi. Vida'nın yerine Welinton oyuna girdi. Tecrübeli futbolcunun çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi maçında forma giyip giyemeyeceği yarınki kontrollerden sonra belli olacak.

Beşiktaş'ta sakatlık... Vida ile Alex Teixeira Borussia Dortmund maçında oynayabilecek mi?

CAN BOZDOĞAN İLK KEZ SÜRE ALDI

Süper Lig’in 3. haftasında oynanan Karagümrük maçında takımına galibiyeti getiren golü atan ancak daha sonra sakatlanarak oyundan çıkan Alex Teixeira, hafta içinde yapılan idmanlarda takımdan ayrı kalmış ancak daha sonra iyileşerek Yeni Malatyaspor mücadelesine ilk 11’de başlamıştı.

Sergen Yalçın bu durumu maç öncesi yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, "Alex kendisi geldi oynamak istediğini söyledi. Sonradan oyuna girmek yerine böyle bir taleple geldi. Biz de değerlendirdik" demişti.

42. dakikada sakatlığı nükseden Brezilyalı yıldız, mücadeleye devam edemeyerek yerini Can Bozdoğan’a bıraktı. Siyah-beyazlı kulüp, yıldız futbolcunun durumuyla ilgili olarak, yapılacak olan tetkiklerin ardından açıklamada bulunacak.

Beşiktaş'ta sakatlık... Vida ile Alex Teixeira Borussia Dortmund maçında oynayabilecek mi? - Resim : 2

ATİBA & LARİN TRİBÜNDE

Beşiktaş’ın 2 Kanadalı oyuncusu Atiba ve Larin, Yeni Malatyaspor karşılaşmasını tribünden takip etti. Kanada Milli Takımı'ndan dönen ve uzun bir uçak yolculuğu yapan 2 futbolcu, Sergen Yalçın tarafından dinlendirildi ve Yeni Malatyaspor karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmedi. 2 oyuncu da tribündeki yerini alırken, takımın attığı gollerde büyük sevinç yaşadı.

Siyah-beyazlı ekibin Barcelona’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Miralem Pjanic de mücadeleye ilk 11’de başladı.

Rakibi karşısında maça hızlı başlayan siyah-beyazlılar, henüz 7. dakikada Batshuayi’nin golüyle öne geçti. Siyah-beyazlı ekibin Boşnak yıldızı Pjanic’in klas pasında ceza sahası içinde topla buluşan Belçikalı golcü, net bir vuruşla fileleri havalandırırken, Beşiktaş forması altında da ilk golüne imza attı.

Batshuayi’nin golünde asisti yapan Pjanic de, Beşiktaş formasını üzerine geçirdikten 7 dakika sonra gole katkıda bulunmuş oldu.

Beşiktaş'ta sakatlık... Vida ile Alex Teixeira Borussia Dortmund maçında oynayabilecek mi? ile ilgili etiketler Beşiktaş Domagoj Vida Alex Teixeira
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.