"Vida için resmi teklif yok"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş LASK Linz maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş LASK Linz maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

"Avrupa'da her maç önemli, ilk maçta gol yemeden kazanmak önemlidir. Gücümüzü biliyoruz. Rakibin 3 senedir birlikte oynayan bir takımı var. Umarım hem güzel oynarız, hem kazanırız. O gücümüzün olduğunu da biliyorum."

"VIDA IÇIN RESMI BIR TEKLIF GELDIĞI BANA SÖYLENMEDI"

"Transferle ilgili ay sonuna kadar zaman var. Giden, gelen olabilir. Kulübün şartları nedeniyle, transfer giden oyuncular üzerinden yürütüldüğü için sabırlı olmak gerekiyor. Bazen kalmasını istediğiniz oyuncular gidebilir, bazen almak istediğiniz olmayabilir. Vida için resmi bir teklif geldiği bana söylenmedi. Konuşulan çok şey var ama resmi teklif yok."

"ŞU ANDA ELIMIZDEKI OYUNCULARLA YARIŞACAĞIZ"

"Düşüncelerimizi paylaşıyoruz, yönetim de elinden gelen gayreti gösteriyor. Umarım en iyi sonuç ortaya çıkar. Şu anda elimizdeki oyuncularla yarışacağız. Bunların bazıları hazır, sonradan gelen arkadaşlar var."

"Takım demek, yönetimin, hocaların, personelin, hatta medyanın birlikte olduğu bir takımdan bahsediyoruz. O havayı yakalamış değiliz. İlk maçın şartları farklıydı, bu maç farklı olacak. Lige başladıktan sonra 4-6 hafta içinde takım belli seviyesini gösterir."

"MAÇLARIMIZI KAZANABILECEĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"

"Giden oyuncularımız olabiliyor, bu yine mümkün olabilir. Şu aşamada maçlarımızı kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Sabırlı olup, çok çalışarak, çok isteyerek önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz."

"Vida için resmi teklif yok" ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.