Victoria's Secret'a seçilemeyince imaj değiştirdi!

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki gün sevgilisi Furkan Andıç’la katıldığı bir davette görüntülendi. Saçlarını kısacık kestiren Deniz, akıllarda soru işareti bıraktı.

2014 yılında Miss Universe Turkey seçildikten sonra modellik yapmayan Çukur dizisindeki Sena karakteriyle kariyerinde zirve yapan Dilan Çiçek Deniz'in Victoria's Secret hayalleri suya düşmüştü. Seçilseydi ilk 'Türk melek' olacak olan Dilan Çiçek Deniz'in hayalleri yarım kaldı. Yaşamayanlar dizisinin galasında sevgilisi Furkan Andıç ile görüntülenen oyuncu yeni imajıyla tüm bakışları üzerine topladı.

''LUNA İLE TANIŞIN''

23 yaşındaki oyucunun yeni imajını Instagram hesabından Luna ile tanışın (Meet “Luna”) başlığıyla paylaşması kafaları karıştırdı. Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in, dizinin 2. yeni sezonunda da imaj değiştirmiş haliyle mi yer alacağı yoksa farklı bir rol mü canlandıracağı merak konusu oldu.

Victoria's Secret'a seçilemeyince imaj değiştirdi!

SENEYE DEĞERLENDİRİLECEK

Aktif olarak modellik yapılmadığı için seçilemediğini duyuran ünlü oyuncu Instagram hesabına şunları yazdı: "Geçen hafta ilk seçmeler neticesinde çok az kişinin davet edildiği cast direktörü görüşmesine davet edildim. Ajansıma yapılan açıklama Benden çok etkilendikleri, çok pozitif bir enerji aldıkları ancak aktif modellik yapmadığım ve yurtdışı modellik deneyimim olmadığı için seneye tekrar değerlendirmeye alacakları ve seneye tekrar davet etmeyi düşündükleri olmuş.

Victoria's Secret'a seçilemeyince imaj değiştirdi! - Resim : 2

Seçilseydim ilk 'Türk Melek' olarak yılbaşı defilesinde yer alacak ve kariyerim için yurt dışında önemli bir bilinirlik sağlayarak büyük bir adım atma fırsatı yakalamış olacaktım. Ancak bu seçmelere katılmış olmak bile bana yepyeni kapılar açtı, yeni fırsatlar sağladı. Ben çok mutlu ve kazançlı dönüyorum. Tebrik eden, güzel yorumlar yapan herkese teşekkür ediyorum. Seçilmediğim için yapılabilecek bazı yorumları tahmin edebiliyorum. Her güzel yorum gibi onlar da olacak elbet. Hayallerin peşinde koşmaya, çalışmaya devam... Herkese güzel dileklerimle"

Victoria's Secret'a seçilemeyince imaj değiştirdi! - Resim : 3

 

Victoria's Secret'a seçilemeyince imaj değiştirdi! ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Saç kısa yeni imaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.