Victoria ve David Beckham Sevgililer Günü’nde baş başa Eataly’de!

Madame Tussauds İstanbul’un gözde çifti Victoria ve David Beckham, Sevgililer Günü’ne özel olarak Eataly’de hayranlarıyla buluşacak. 13 Şubat’ta yemek alanında ziyaretçilerle buluşacak olan çift, 14 Şubat akşamı ise Eataly’nin dağ evi konsepti Alpi’de baş başa yemek yiyecek.

250 yıllık tarihe sahip Madame Tussauds’nun, İstanbul’daki merkezinde sergilenen Victoria ve David Beckham figürleri, Sevgililer Günü’nde Eataly’de baş başa yemek yiyecek. 13 Şubat günü Eataly yemek alanında hayranlarıyla buluşacak olan çift, yılın en romantik akşamında ise Eataly’de düzenlenen Sevgililer Günü yemeğinde davetlilerle bir araya gelecek.

Victoria ve David Beckham Sevgililer Günü’nde baş başa Eataly’de!

Victoria Beckham figürü 1999, David Beckham figürü ise 2002 yılında gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerindeki pozlar referans alınarak hazırlandı. Detaylı vücut ölçüleri ve diş kalıbı gibi ön hazırlıklar doğrultusunda oluşturulan kilden taslak içerisine balmumu dökülerek figürler oluşturuldu. Gerçek insan saçlarının kullanıldığı saç ve kaş ekimi, her bir figür için yaklaşık 140 saat sürdü. Figürlerin yüzündeki ben, çil hatta lekeler, vücutlarındaki dövmeler bire bir kopya edilerek figürlere uygulandı. Her bir figürün tamamlanması yaklaşık 8 ay sürdü.

Victoria ve David Beckham Sevgililer Günü’nde baş başa Eataly’de! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.