Victoria Beckham ilk kez güldü! Ailesi bile şaşkın...

Senelerdir hiçbir fotoğrafında gülümsemeyen Victoria Beckham, son paylaştığı fotoğrafla takipçilerini şaşırttı. Annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Cruz, "Görünüşe göre annem gülümsüyor" dedi.

Güzelliği ve fiziğiyle yıllara meydan okuyan 46 yaşındaki Victoria Beckham, yıllardır devam eden gülmeme kuralını bozdu.

Yer aldığı hiçbir fotoğraf karesinde gülümsemeyen Beckham, oğlu Cruz Beckham ile gülümseyerek poz verdi. Annesinin dişlerini göstererek poz vermesine kendisi bile şaşkın olan Cruz, o anları "Görünüşe göre annem gülümsüyor" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

DAVID BECKHAM'DAN ESPRİLİ YORUM

Eşinin dişlerini göstererek gülümsemesine kendisi bile şaşıran David Beckham ise ilginç bir benzetmede bulundu. David Beckham eşine 'Annenin dişleri nasıl da beyaz. Adeta Friends dizisinden Ross gibi' diyerek takıldı.

İşte Victoria Beckham'ın güldüğü o kare:

Victoria Beckham ilk kez güldü! Ailesi bile şaşkın...

Victoria Beckham ilk kez güldü! Ailesi bile şaşkın... ile ilgili etiketler Instagram David Beckham Victoria Beckham fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.