Victor Nelsson'dan derbi sonrası olay sözler! "Aptal aptal goller yedik"

Victor Nelsson: "Maçtan sonra şu yanlıştı, bu yanlıştı demek doğru değil. Ancak aptal aptal goller yedik. İlk golde bir orta vardı. Kalecimiz çıktı. İyi orta ve iyi goldü. Beni asıl sinirlendiren ikinci gol. Duran topta gelen orta. Bir bahane bulmak istemiyorum. Batshuayi bana bir faul yaptı. Yüzde 100 faul. Faul olmama şansı yok. O pozisyon bir daha incelensin."

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı derbinin ardından ilginç yorumlar yaptı. Yayıncı kuruluşun flaş röportajına gelen 23 yaşındaki stoper, "Aptal aptal goller yedik" dedi.

Bu yaz Danimarka'nın FC Kopenhag takımından 7 milyon euro bonservisle transfer edilen milli futbolcu şunları söyledi: 

"Maçtan sonra şu yanlıştı, bu yanlıştı demek doğru değil. Ancak aptal aptal goller yedik. İlk golde bir orta vardı. Kalecimiz çıktı. İyi orta ve iyi goldü. Beni asıl sinirlendiren ikinci gol. Duran topta gelen orta. Bir bahane bulmak istemiyorum. Batshuayi bana bir faul yaptı. Yüzde 100 faul. Faul olmama şansı yok. O pozisyon bir daha incelensin."

TERİM SON 4 BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE KAYIP

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bir takıma karşı üst üste 4 deplasmanda mağlup oldu. Beşiktaş son 4 sezondur ezeli rakibini Vodafone Park'ta mağlup ediyor.

Victor Nelsson'dan derbi sonrası olay sözler! "Aptal aptal goller yedik" ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.