Victor Nelsson Galatasaray'a imza atmaya hazır... Kopenhag'ın kararı bekleniyor

Luyindama'nın performansından memnun olmayan ve B planını devreye sokarak Victor Nelsson'a talip olan Galatasaray, Danimarkalı stoperin transferinde ciddi mesafe kat etti. Taraflar arasında ödeme takvimi ve rakamda anlaşma yakın... Benfica cephesinde ise Gedson konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Danimarkalı stoper Victor Nelsson'in önümüzdeki hafta İstanbul'da olması bekleniyor. Kopenhag kulübüyle Sarı-Kırmızılı yönetim arasındaki transfer görüşmeleri olumlu ilerliyor.

Hürriyet'in haberine göre; 22 yaşındaki oyuncu için 7 milyon Euro bonservis istendi. Aslan ise 5.5-6 milyon Euro bandında bir rakam önerdi. Galatasaray Nelsson için bonservis ödemesini Cicaldau'da olduğu gibi 2-3 yıla yayarak yapacak. Kopenhag'ın bu formüle onay vermesi halinde Nelsson’un imza atmaya hazır olduğu belirtildi. Ödeme takvimi ve rakamda anlaşma yakın...

Nordsjaelland altyapısında yetişen 22 yaşındaki futbolcu 2019 yılında 3 milyon Euro'ya Kopenhag'a transfer oldu ve burada 86 resmi maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Victor Nelsson Galatasaray'a imza atmaya hazır... Kopenhag'ın kararı bekleniyor

GEDSON'LA İPLER KOPMA NOKTASINDA

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Gedson Fernandes'i kadroda düşündüğünü ve satılmasını istemediğini Portekiz kulübünün yönetimine iletmişti. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu da hazırlık kampında göz doldurmuş ve Benfica'da formayı kapacağına inanmıştı. Ancak, Gedson'a Spartak Moskova ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön elemesi maçında hiç süre verilmedi. Dünkü lig maçında ise oyuna 83'te alınan yıldız isim maçtan sonra olay çıkarttı.

Benfica’dan istediği yanıtı alamayan ve Gedson için beklemeye geçen Galatasaray’a umut ettiği haberler gelmeye başladı. Fatih Terim'in yakın temasta olduğu Benfica yöneticisi Rui Costa ile yeniden görüşmelere başlanacağı gelen haberler arasında...

YANGINDA HASAR GÖREN KÖYÜN MASTRAFLARI GALATASARAY'DAN

Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşanan orman yangınları sonra dayanışma kampanyaları hızla büyüyor. Galatasaray Kulübü da "Bir Destek Bir Yuva" projesi kapsamında bir köyün tüm ihtiyaçlarını üstlenecek.

Sarı-kırmızılılar'dan yapılan açıklama şöyle: "Galatasaray Spor Kulübü olarak Bir Destek Bir Yuva projesi kapsamında bir köyün tüm ihtiyaçlarını üstleniyoruz. Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası, orman yangınlarında kısmen ya da tamamen hasar gören evler; sera, çiftlik, ahır gibi üretim alanlarını; okul, sanat merkezi gibi ortak kullanım yerlerini onararak yeniden hayata geçirebilmek, geçim kaynaklarını, hayvanlarını, birikimlerini, kovanlarını, tarım araçlarını ve daha birçoğunu kaybeden vatandaşlarımıza destek olabilmek için “Bir Destek Bir Yuva” projesini başlattılar. Birlikteliğin gücüne inandığımız bu zor günlerde Galatasaray Spor Kulübü olarak Bir Destek Bir Yuva projesi kapsamında bir köyün tüm ihtiyaçlarını da biz üstleniyoruz. Hayatı hep beraber yeniden yeşerteceğiz!"

Victor Nelsson Galatasaray'a imza atmaya hazır... Kopenhag'ın kararı bekleniyor ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Victor Nelsson Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.