Victor Moses'a yer yok!

İngilizler, Chelsea’den kiralanan Moses’in sezon sonunda geri dönmesinin zor olduğunu, çünkü takımda ona yer kalmadığını yazdı.

İngiliz itsroundanditswhite. co.uk isimli sitede Toby Prens imzasıyla yer alan haber-yorumda şu tespitlerde bulunuldu: Victor Moses Fenerbahçe’de sezona iyi başlasa da yaşadığı sakatlık 2 ay sürdü. F.Bahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ancak Frank Lampard’ın temizlediği yolda, bu şartlar altında oynayıp, oynayamayacağı tartışılıyor.

4 MİLYONLUK SEYİRCİ!

"Moses kariyeri boyunca sorumluluklarına bağlı, çalışkan bir oyuncu oldu. İş ahlakı rakipsiz. Fiziksel olarak güçlü, hızlı, teknik ancak hücumda Chelsea’ye yeterli katkıyı sunamadı. Performansı geri dönüş için yeterli değil. Chelsea’de herhangi bir pozisyonda oynaması zor. Lampard’ın gelecek projesinin bir parçası değil. Chelsea neden sadece bir seyirciye yılda 4 milyon pound civarında para harcasın?”

Victor Moses'a yer yok! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.