Victor Moses için Chelsea ile görüşmeler başladı!

Fenerbahçe, Chelsea forması giyen Victor Moses için resmi teklifini iletti. Kiralık olarak kadroya katılması planlanan Moses için kontenjan ise Aatif’ın ayrılmasıyla açılacak.

Fenerbahçe'de transfer harekatı son sürat devam ediyor, son dakika gelişmeleri bir bir geliyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda yapılan çalışmalarda öne çıkan isim Chelsea forması giyen Victor Moses oldu.

Kadroya kanat oyuncusu takviyesinin önemli olduğunu düşünen Yanal, Valbuena ve Ayew'den daha farklı yapıda bir isim istemişti. Bu çerçevede Sportif Direktör Damien Comolli, Chelsea'nin kapısını çaldı ve Nijeryalı futbolcu için resmi tekliflerini iletti.

MOSES İLE ANLAŞMA ÇOK YAKIN

Milliyet’te yer alan habere göre; İngiliz ekibinde fazla süre alamayan 28 yaşındaki oyuncunun transferinde artık son karar Moses'a ait olacak. İki kulübün anlaşmaya çok yakın olduğu, oyuncunun kararının beklendiği kaydedildi.

Bu sezon takımda fazla şans bulamayan Nijeryalı futbolcu da sarı-lacivertli takımla ilgili bilgiler toplamaya başladı. Yönetimden değerlendirme için süre isteyen Moses'ın, kısa süre içinde kararını vereceği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin beklentisi futbolcunun teklife olumlu cevap vermesi. Kiralık olarak kadroya katılması planlanan Moses için kontenjan ise Aatif'ın ayrılmasıyla açılacak.

AATIF YOLCU

Çaykur Rizespor'un ısrarla istediği Faslı futbolcu için kulüpler anlaştı. Aatif'ın da teklife sıcak baktığını belirtildi. Ailesiyle yapacağı son değerlendirmenin ardından futbolcunun takımdan ayrılması bekleniyor.

Victor Moses için Chelsea ile görüşmeler başladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Comolli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.