Vicdansızlığın böylesi! Konya'da otomobilin çarptığı yayanın yanından geçip gittiler

Konya'da başka bir araçla çarpıştıktan sonra savrulan otomobil refüjde yürüyen yayaya çarptı. Otomobilin çarpması sonucu yaralanan şahsı, gören diğer sürücülerin durmayarak yollarına devam etmesi dikkat çekti.

Sabah saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi üzerinde yaşanan kazada; Caddede seyir halinde bulunan otomobile ara sokaktan çıkan başka bir araç çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak refüjdeki yayaya çarptı, ardından karşı şeride geçerek durdu.

Vicdansızlığın böylesi! Konya'da otomobilin çarptığı yayanın yanından geçip gittiler

YARALANAN VATANDAŞ HASTANEYE KALDIRILDI


İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Otomobilin çarptığı yayanın metrelerce sürüklenmesi ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

 Vicdansızlığın böylesi! Konya'da otomobilin çarptığı yayanın yanından geçip gittiler - Resim : 2

Görüntülerde, ara sokaktan çıkan aracın çarptığı otomobilin savrularak refüjdeki yayaya çarpması, otomobilin karşı şeride geçmesi ve şoka giren sürücünün kaldırıma oturması yer alıyor.

Vicdansızlığın böylesi! Konya'da otomobilin çarptığı yayanın yanından geçip gittiler - Resim : 3

Öte yandan, yaralanarak yerde yatan yayanın yanından diğer sürücülerin ilgilenmeden geçmesi ise dikkat çekti.

(İHA)

Vicdansızlığın böylesi! Konya'da otomobilin çarptığı yayanın yanından geçip gittiler ile ilgili etiketler Konya kaza Trafik kazası Selçuklu ilçesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.