Vicdansız baba öz oğluna işkence yaptı! Müge Anlı çileden çıktı, ''Bu adamı Taksim Meydanı'nda sallandıracaksın'' dedi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Derya Örücü, yaşları 2.5, 6 ve 8 olan çocuklarının öz babaları tarafından kaçırıldığını ve işkenceye maruz kaldıklarını anlattı. İşkence görüntülerini izleyen Müge Anlı öfkeden deliye döndü. Anlı, ''Bu tip adamları Taksim Meydanı'nda sallandıracaksın. Bir daha böyle şeyler yapamayacaklar. '' dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öz babaları tarafından kaçırılan ve şiddet gören çocukların dramı işlendi. 2,5,6 ve 8 yaşlarındaki çocuklarının babaları tarafından kaçırıldığını söyleyen anne Derya Örücü, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Çocuklardan birinin babası tarafından işkence gördüğü bir video ortaya çıktı. Videoyu izleyenlerin içi acıdı. Vicdansız babanın yaptıkları tepki çekti. İşte, konu ile ilgili detaylar...

Vicdansız baba öz oğluna işkence yaptı! Müge Anlı çileden çıktı, ''Bu adamı Taksim Meydanı'nda sallandıracaksın'' dedi

Adana'da babaları tarafından şiddete uğrayan üç çocuk sağlık kontrolleri için hastaneye getirildi. Seyhan Başsavcılığı, yayını ihbar kabul etti. Çocuklar daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülecek. Çocuklar daha sonra devlete tesilm edilecek. Müge Anlı'nın tepkisi ise sosyal medyada dikkat çekti.

ANNE DERYA İSYAN ETTİ: 'KOCAMI ÖZ AMCAM SAKLIYOR'

Çocukların annesi Derya ise: 'Hepinizden Allah razı olsun. O adamın ceza almasını istiyorum, dışarıda kalmasını istemiyorum' diyerek öfkesini dile getirdi. Derya, eşinin üzerine 17 bin TL kredi çektirdiğini kendisini kandırdığını söylerken öz amcasının çocuklarına şiddet gösteren eşini sakladığını söyledi.

Vicdansız baba öz oğluna işkence yaptı! Müge Anlı çileden çıktı, ''Bu adamı Taksim Meydanı'nda sallandıracaksın'' dedi - Resim : 2

MÜGE ANLI: 'BU ADAMLARI TAKSİM MEYDANI'NDA SALLANDIRACAKSIN'

Oğluna işkence yapan babanın görüntülerini izleyen Müge Anlı, resmen isyan etti. 'Bu tip adamları alacaksın Taksim Meydanı'nda sallandıracaksın. Bir daha böyle şeyler yapamayacaklar. Çocukları bu halde görünce içim acıyor.' dedi.

 
 
Vicdansız baba öz oğluna işkence yaptı! Müge Anlı çileden çıktı, ''Bu adamı Taksim Meydanı'nda sallandıracaksın'' dedi ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.