VGM üniversite burs başvuruları başladı! VGM burs başvuru ekranı 2022

Üniversitelerin merakla beklediği VGM burs başvuruları başladı. Üniversite öğrencileri bursun ne kadar olduğunu ve kimlerin bu burs başvurusundan yararlanacağını merak etmektedir. Peki VGM burs başvurusundan kimler yararlanabilir? VGM burs başvurusu ne zaman sonlanacak? VGM burs başvurusuna dair tüm merak edilenler haberimizde... İşte detaylar...

Üniversite öğrencilerine eğitim ve öğrenim hayatı boyunca devlet ve özel kurumlar başta olmak üzere birçok yer burs desteğinde bulunmaktadır. Bunlardan biri de her sene burs desteğinde bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğüdür.

Üniversite öğrencileri 2022-2023 eğitim yılına başlaması ardından Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından verilecek olan burs başvurusunun ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Nihayet VGM burs başvuruları başladı. Üniversite öğrencileri VGM burs başvurusuna bulunurken nasıl yapılacağını ve bu burs başvurusundan kimlerin yararlanacağını merak ediyor. Peki VGM burs başvurusu nasıl yapılır? VGM burs başvurusundan kimler yararlanabilir? VGM burs başvurusu ne zaman sonlanacak? İşte detaylar...

VGM BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLADI?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yükseköğrenim (lisans ve önlisans) burs başvuruları 21 - 30 Kasım tarihleri arasında alınacak. Bu zaman dilimi içinde yabancı uyruklu üniversite öğrencileri de başvurularını yapacak. Üniversite öğrencileri burs başvurularını www.vgm.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilirler. 

VGM ORTAÖĞRENİM BURS BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyini kapsayan ortaöğrenim VGM burs başvuruları 7 - 20 Kasım tarihleri arasında alındı.

VGM BURS BAŞVURU TARİHLERİ

2022-2023 eğitim öğretim yılı Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM burs ve eğitim yardımı başvuruları için tarihler belli oldu.

Ortaöğrenim Eğitim Yardımı 07 Kasım 2022 - 20 Kasım 2022

Yükseköğrenim Bursu (Üniversite) 21 Kasım 2022 - 30 Kasım 2022

Yabancı Uyruklu Öğrenci Bursu 21 Kasım 2022 - 30 Kasım 2022

Yükseköğrenim bursu ön lisans ya da lisans programı öğrencilerine bir eğitim yılında 8 ay (Ekim-Mayıs), ortaöğrenim bursu ise ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine bir eğitim yılında 9 ay (Ekim-Haziran) süre ile verilir.

VGM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü Eğitim Yardımları için başvurular her sene Genel Müdürlük tarafından belirlenen tarihler arasında Genel Müdürlüğün web sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden duyurulmakta ve yine www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurulmak suretiyle alınmaktadır.

VGM burs başvuru ekranı için TIKLAYINIZ!

 

 

VGM üniversite burs başvuruları başladı! VGM burs başvuru ekranı 2022 ile ilgili etiketler Vakıflar Genel Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.