Yine gözaltına alındı, polis aracından mesaj attı!

Geçtiğimiz yıl yine Aralık ayında gözaltına alınan gazeteci Veyis Ateş, sosyal medyadan bir kez daha gözaltına alındığını duyurdu.

Geçen yıl 6 Aralık'ta Esenboğa havalimanında gözaltına alınarak mahkemeye çıkarılan Veyis Ateş yeniden gözaltında.

2004 yılında askere geç katılma (bakaya) suçu işlediği gerekçesiyle gözaltı işlemi yapılan Ateş, "6 Aralık 2017'de Ankara Esenboğa'da beni gözaltına alan devlet, bugün de kaldığım otelin kapısına dayanıp bir kez daha "Gel" dedi." mesajıyla gözaltına alındığını duyurdu. 

Ateş bu duruma, "Kaldığım otelden bir suçlu gibi alınıp ekip otosunda adliyeye ifade vermeye gidiyorum. Neymiş, askere neden geç gitmişim! Tam bir sene önce mahkemeye çıkıp ifade vermeme, suçsuz bulunmama rağmen kaydımı silmeyen, sorumsuz, işini bilmez, takip etmez ilgili kişilere hakkımı helal etmiyorum" diyerek isyan etti.

Yine gözaltına alındı, polis aracından mesaj attı! ile ilgili etiketler Gözaltı veyis ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.