Veteriner, hamam böceğini ameliyat etti

Rusya'da veterinerler hasta bir hamam böceğini ameliyat etti. Hayvanın sahibi, yeni bir hamam böceği almanın daha ucuz olmasına rağmen tedaviyi seçtiğini söyledi.

Rusya’nın Krasnoyarsk kentinde veteriner hekimler bir hamam böceğini başarıyla ameliyat etti.

Aslen Güney Amerika ormanlarında yaşayan bir tür olan Archimandrita hamam böceği, Krasnoyarsk’ta gerçek sevgi ve ilgiyi gördü.

y

Sputnik'in geçtiği habere göre, ciddi sağlık sorunları olan hamam böceğinin sahibi, yenisini almak daha az masraflı olacak olsa da, umudu kesmeyip evcil hayvanını veterinere götürdü.

Bölgedeki veteriner hekimler daha önce hiç böyle bir hastayla ilgilenmese de duruma kayıtsız kalmadı. Hamile olan hamam böceği bazı sorunlarla karşı karşıyaydı ve yavrularının geliştiği kozayı iç kısmına çekemiyordu ve kozanın dışarıda kalması enfeksiyon riski yaratıyordu.

Veterinerler de anestezi ve ağrı kesici vererek böceği uyuşturup nano-ameliyat gerçekleştirdi. Yumurta kesesi kozadan çıkarıldı ve böcek böylece keseyi rahatlıkla içeri çekebildi.

Hamam böceği daha sonra tamamen iyileşmesi için sahibine verildi.

Veterinerler yaptıkları işi, Levşa isimli ustanın bir pireye nal yaptığı Rus masalında olanlara benzetti.

Veteriner, hamam böceğini ameliyat etti ile ilgili etiketler Ameliyat Veteriner Rusya hamam böceği
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.