Vesile Dönmez’e ne oldu? Neden öldürüldü?

Vesile Dönmez oğlu tarafından pompalı tüfek ile öldürüldü. 55 yaşındaki kadın tüm çabalara rağmen kurtulamadı. Vesile Dönmez’e ne oldu, neden öldürüldü detaylar haberimizde.

Vesile Dönmez’e ne oldu? Neden öldürüldü? Gaziantep’te yaşayan Vesile Dönmez’in ölümü herkesi üzdü. Kadın cinayetlerinin önüne geçilmeye çalışıldığı bu günlerde yaşanan cinayetler kan donduracak seviyeye geldi. 55 yaşındaki Vesile Dönmez’e ne oldu? Neden öldürüldü?  Detaylar haberimizde.

Vesile Dönmez’e ne oldu?

Gaziantep’te müstakil bir evin ikinci katında yaşayan 32 yaşındaki Uğur Dönmez 55 yaşındaki tartıştığı annesi Vesile Dönmez’i pompalı tüfek ile rehin aldı. Şizofreni hastası olan Uğur Dönmez  15 gündür ilaçlarını almadığı ortaya çıktı 55 yaşındaki Vesile Dönmez oğlu Uğur Dönmez tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek öldürüldü.

Vesile Dönmez’e ne oldu? Neden öldürüldü?

Silah seslerinin ardından olay yerine gelen polis ekibi, 45 dakika süren ikna etme çabalarının rağmen telsim olmadı. Özel harekat polisinin düzenlediği operasyon ile Uğur Dönmez göz altına alındı.

Vesile Dönmez’e ne oldu? Neden öldürüldü? ile ilgili etiketler Kadın Cinayetleri Vesile Dönmez neden öldürüldü ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.