Versace, Dua Lipa'ya özel elbise tasarladı!

24 yaşındaki Kosovalı şarkıcı Dua Lipa önceki gün Jimmy Fallon’ın programına konuk oldu.Lüks moda markası Versace, Lipa için gül kurusu renkli özel bir elbise tasarladı.

Dünyaca ünlü lüks moda markası Versace, 2019 sonbahar-kış koleksiyonunda ışıltılı tasarımlara göz kırpmıştı. 2019 sonbahar kış koleksiyonu için, Versace, Batı Amerika'nın pop kültüründen esinlendi. Fırfırlar, Swarovski taşları ve dantellerle süslenen kıyafetler, Versace'nin sonbaharında göz dolduruyor. Lüks marka, metaller ışıltılı parçalar, büyük payetler ve grafik baskılar ile tasarımlarına parti havası kattı. Ancak ATELIER VERSACE FALL/WINTER 2019 COLLECTION'da göze çarpan bir elbise, dünya starı Dua Lipa'nın da dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Versace, Dua Lipa'ya özel elbise tasarladı!

Geçtiğimiz gün, Jimmy Fallon The Tonight Show'a konuk olan Dua Lipa, gül kurusu ışıltılı Versace elbisesiyle adeta sunucudan rol çaldı. 24 yaşındaki Dua Lipa, mini elbiseyi gölgeleyecek fazladan hiçbir aksesuar takmadı. Elbiseyle aynı tonlarda parlak yüksek topuklular giyerek tarzını tamamladı.

Öte yandan, Versace tarafından yapılan açıklama, elbisenin bir eşinin daha olmadığı ve artık satılmayacağı yönünde.

Versace, Dua Lipa'ya özel elbise tasarladı! ile ilgili etiketler Dua Lipa Versace Jimmy Fallon elbise
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.