Vermeyince bıçaklayıp kaçtılar

Afyonkarahisar’da iki kişi bir genci durdurup sigara istedi. Gencin sigara vermeyi kabul etmemesi üzerine şahıslardan birisi üzerinde bulunan bıçağı çekerek genci karnından bıçakladı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken bıçaklanan genç hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Kanlıca Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir genç kimliği belirsiz kişilerce karnından bıçaklandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Serdar A. tedavi altına alındı.

Serdar A., hastanede polise verdiği ifadede 20’li yaşlarda iki kişinin önünü keserek sigara istediğini, vermeyince de kendisini bıçaklayarak kaçtıklarını belirtti.

Polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Vermeyince bıçaklayıp kaçtılar ile ilgili etiketler Afyonkarahisar bıçaklama sigara
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.