Vergi dairesine düşen KYK borcu faizleri silinecek mi?

KYK borç faizleri silindi mi sorularına yanıt aranırken KYK borcu vergi dairesinde olanlarda merak içerisinde gelişmeleri yakından takip eder oldu. Peki, vergi dairesine düşen KYK borcu faizleri silindi mi?

KYK borç faizleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Öğrenim Kredisi Borçlarında Yeni Dönem Bilgilendirme Toplantısı'nda Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 1 milyon 392 bin 629 öğrencinin merakla beklediği sorunun cevabı yanıt buldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun KYK borç faizleri konusunda yaptığı açıklamanın ayrıntıları merak edildi.

VERGİ DAİRESİNE DÜŞEN KYK BORCU FAİZİ

KYK borç faizlerinin silindiğini açıklayan Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu Öğrenim Kredisi Borçlarında Yeni Dönem Bilgilendirme Toplantısı'nda "1 milyon 392 bin 629 öğrencinin 27 milyar liralık borcu kaldırıldı." ifadelerine yer verdi.

Bununla birlikte KYK borcu vergi dairesine bildirilen borçlular için de HMB ile iletişim halinde olunacağı ve ödenmeyen taksitlerden endeks tutarları tahsil edilmeyeceği belirtildi.

Vergi dairesine düşen KYK borcu faizleri silinecek mi? ile ilgili etiketler KYK faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.